Hallon

 
 
Igår så plockade jag en massa hallon. Det bara kryllar med hallon runt vårat hur och det växer verkligen som ogräs, men tur är väll det. Det var längesen det var så här mycket hallon så då är det bäst att man tar vara på det! Sagt och gjort så plockade jag en massa hallon och bakade en hallonpaj! Vem vet, nästa gång blir det kanske att jag gör saft!

Eucerin

 
Jag brukar alltid lyssna på Michaela och Dashas blogpods, och de är sponsrade utav Eucerin. Eftersom jag är på jakt efter en ny ansiktsrengöring (jag är väldigt dålig på att använda det) så tänkte jag passa på att stödja deras blogpods. Dessutom talar de väldigt gott om dessa produkter så varför inte testa på?

Sommarläsning


Yesterday was a good day

 
 
Igår var det min 18-årsdag. Tillsist. Jag hade en jätte bra dag och fick super fina presenter. 
 
Idag har jag varit på banken för att fixa med mitt konto och andra saker. Det känns skönt att kunna styra lite mer själv. Jag köpte även två nya böcker som jag tänkte visa sen och så köpte jag lite annat också som jag ocskå tänkte visa senare!
 

Keep my baby safe

 
Här är ett av mina senaste inköp. Jag älskar att köpa nya skal till min telefon och det är kul att byta lite då och då. Det här skalet kötpe jag dock i fredags. Idag har jag köpt två nya pyjamaser då jag var på stan med Jessica. Gudomliga pyjamaser säger jag bara! Går runt i en just nu och bara njuter! Nu ska jag springa ned och laga lite mat eftersom idag kommer Kajsa och Julian hem från Turkiet!

Nu ekar tomheten

 
På grund utav personliga orsaker så kommer nu bloggen eka tom ett par dagar. Viktiga saker att ta tag i och många minnen att återuppleva. Om ett par dagar är jag nog tillbaka, men hoppas ni får ett par bra dagar här framöver!

Grattis Matilda!

 
Idag fyller en av mina absolut bästa vänner 18 år! Hon är verkligen världens finaste och klokaste vän. Jag vet inte hur många gånger vi suttit i hennes lägenhet och bara pratat och tryckt en massa mat. Skrattat tills vi måstat öppna ett fönster för att få luft och alla gånger vi sprungit in i "lollipop". Våran resa till Italien och våran kommande resa till Turkiet! Love you girl och du ska veta att du är så jävla bra! 
 
Grattis Matilda på 18-årsdagen!

Frukstund har guld i mun

 
 
Har degat och sett på serier hela dagen. Har verkligen inte orkat göra något den här dagen. Imorgon så jobbar jag och senare på kvällen så ska jag träffa några av mina favorit människor! Nu ska jag äta detta goda och slö titta lite till på serier.

Happy Birthday Sis!

 
Idag fyller Kajsa 2 (x10) år och ikväll åker hon och Julian iväg till Turkiet så imorse fick vi passa på att gratta henne och äta lite tårta! Kerstin bakade en super god tårta och ikväll ska jag ta tillfälle i akt och äta lite mer av den här goda tårtan. Grattis på 20-årsdagen sis!

Scones

 
 
 
Idag hade vi inget bröd hemma så då passade vi på att baka scones till frukost. Till det drack vi lite varmt choklad och myste samtidigt som det regna. Nu ska jag glo lite på serier och försöka bli frisk fram tills på torsdag då jag jobbar. Have a nice day!

Read my nails


 
 
Tittade på en massa bilder på naglar och fick en plötslig lust till att fixa mina naglar och det är något som jag inte gjort på nästan två år! Mina fingrar är dock lite rynkiga eftersom jag precis kom upp från bastun. 
 
Att få text på naglarna är väldigt enkelt. Allt man behöver är en tidning, handsprit och genomskinligt nagellack. Jag valde dessutom att ha en grundfärg. Man doppar fringret i handsprit och sen lägger man en bit papper med text över nageln och trycker fast den i ca. 15 sek. Sen drar man bort papperet och väntar några sekunder innan man målar med den genomskinliga lacken.Voilà!

Jordgubbar är världens bästa medicin

 
 
 
Idag är jag en riktig sjukling. Redan igår mådde jag riktigt dåligt, visserligen mår jag lite bättre nu, men jag klassas fortfarande som en sjukling. Jag har dock blivit väl omhändertagen och fått frukost på sängen. Nu ska jag vila resten av dagen och äta en massa jordgubbar!

Batik

 
 
 
 
Igår fick jag lite extra tid över så då bestämde jag mig för att testa på batik. det gick inte riktigt så bra som jag tänkt mig men resultatet vart ändå okej. Det var i alla fall väldigt roligt att testa på.

Sommarsolen

 
Alldeles strax rullar jag iväg mot jobbet men sen när jag kommer hem så ska jag exprimentera lite med färg vilket kommer bli spännande. Nu ska jag dock byta om och sen bege mig!

The Lone Ranger

 
Har hunnit med lite allt möjligt idag. Har städat, flyttat vinbärsbuskar och sen for jag och Kajsa och såg på bio. Filmen var hur bra som helst och om man vill veta vad jag gillar för filmer så ska man se den! Nu börjar det dock dra ihop sig för jag har tagit på mig två extra pass nu i helgen så jag ska ta och krypa till sängs nu! Godnatt!

Wonderland

 
 
 
Det här trillade precis in hem till mig (utom shortsen). Är super nöjd med BH:n för det är inte förmycket utsmyckning på den, utan lite sådär lagom, och bikinin kommer passa perfekt till Turkiet! Börjar dra ihop sig mer och mer och jag längtar så sjukt mycket!
 
Förövrigt så har jag spenderat dagen på IKSU Spa men två av mina syrror och hade det trevligt idag och nu ska jag ut och springa en liten runda med hunden. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag har haft idag!

Drömhåret

Bilder från Google
 
Har varit jätte sugen på att slinga mitt hår liknande som på dessa bilder men jag är dock lite skeptisk. Nummer ett, eftersom jag snart har lyckats spara ut min egna hårfärg och det kommer dröja hur länge som helst innan jag kommer ha sparat ut det igen och nummer två, det kommer svida i plånboken. Men vi får väll se vad som händer!

Och så kom Juli

Pecis som rubriken säger så kom även juli månad. Eftersom det är samma månad som jag fyller år så tänkte jag dela med mig av min önskelista. Detta är dock saker som jag knappast kommer få om jag inte betalar det själv men att drömma är ju aldrig fel!