Kära sommar

 
 
Känner att nu borde det vara på tiden att alla sommarbär kommer. Jag älskar när man bara kan gå ut i trädgården och plocka jordgubbar, smultron och vinbär lite hur man vill. Det blir så jävkla dyrt annars om man ska köpa jordgubbar hela tiden. Nu ska jag ta och styra upp den här dagen lite och hålla tummarna att solen bestämmer sig för att kika fram lite!

Mad colors

 
Färger är ju allt fint ibland men ibland ska det också vara med måtta. Den här bilden tog jag igår i brist på annat roligt. Alltid kul att experimentera!
 
Börjar jobba inom bara ett par ynka minuter och senare ikväll blir det personalfest och andra trevligheter! Ha en trevlig dag nu alla!

Äntligen lyser solen på vår tomt

 
Jag har precis kommit hem och det känns skönt att vara hemma! Mötet idag var väldigt givande och det ser ut att blir en positiv framtid av det hela. Imorgon så jobbar jag och sen så blir det personalfest så imorgon så kommer nästan hela dagen försvinna ganska snabbt tror jag!

Kräftsallad

 
 
Måste bara berätta om den här urgoda salladen som jag och Kerstin gjorde till middag idag! Himlen i min mun var det verkligen och super enkel att göra! Men nu ska jag krypa till kojs för jag ska upp och springa en tur innan jag beger mig in till stan. Godnatt!

Sommarens

För att motivera mig själv till att riktigt motionera den här sommaren så har jag skapat en 30 dagars utmaning till mig själv. Nu är jag inte någon expert på vad som egentligen är bra för kroppen och så vidare, men nog känner jag min egen kropp tillräckligt bra för att utsätta mig för detta. Förhoppningsvis så kommer detta bli något som håller i sig och blir till en vardag efter dessa 30 dagar. Förutom det så ska jag försöka ändra på mina kost vanor. Jag är en riktig frukost skippare och kvällsätare så nu ska jag försöka vända på det! Så nu är det bara att sätta igång!

I just love black

 
Här är en bild på linnet som jag pratade om. Det känns som om den har lyft upp hela min garderob. Idag ska jag nog bara strosa runt här hemma men imorgon så ska jag på ett möte och planera lite inför framtiden. Ha en bra dag!

Borsta dig

 
Alla kommer nog ihåg den klassiska frasen från Dr. Mugg och Kapten Filling. Faktum är att borsta tänderna med en ny tandborste måste ju vara något av det bästa. Vem vet, jag kanske är den enda som tycker om känslan av en ny tandborste?

När man inte hittar vad man egentligen vill ha

 
 
Har letat efter ett linne jag velat ha länge men det verkar inte finnas någonstans. Man vill ju heller inte att något ska kosta alldeles för mycket så vad gör man då? Jo man do it yourself, eller DIY som man brukar skriva.
 
Jag hittade det här linnet på H&M för 50kr vilket är ett bra pris om man ändå ska klippa sönder den (det kan ju alltid gå åt pipsvängen). Dock så vände jag den bakochfram och sen klippte jag av den vid magen och sen sydde jag in kanten. Jag blev jätte nöjd men ni får se resultatet en annan gång!

Laddar upp inför solsemester

 
Idag passade jag på att köpa en ny bikini på rean. En svart enkel och snygg. Det blir perfekt på standen i Turkiet! 
 
Annars så har jag jobbat hela dagen och sen gick jag och Kerstin en runda i affärerna. Efter det köpte vi sallad och cyklade till Ersmark där vi hade en picknick. Vi nöjt också med lite körsbär. Efter det så cyklade vi hem och nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned i sängen!

Grillat när det är som bäst

 
 
 
 
 
 
 
Jisses sicken grillmästare jag har blivit! Blev en massa blandat på grillen och det vart väldigt gott alltihop. Nu ska jag krypa ned i soffan och se en film. Jag jobbar imorgon och sen blir det att cykla hem men mer om det imorgon! Ha en bra kväll nu allihopa!

En måndag utan riktig sol

 
 
Idag har det inte varit någon riktig sol. Inte så länge jag har varit vaken och det är ju inte så länge visserligen. Jag ska i vilket fall som helst grilla och göra en riktig god middag bara för att väga upp den här måndagen utan sol!

Låt ljuset hålla oss sällskap

 
 
 
Lite bilder från idag då jag och Kerstin bestämde oss för att fota lite. Är relativt nöjd med resultatet men det kan ju alltid bli bättre! 

Skogspromenad

 
 
 
Idag bestämde jag och Kerstin att vi skulle ta ett par foton vid en myr som vi var vid förra året. Eftersom det är en bit att gå så tog vi en skogspromenad och påvägen dit passade jag på att knäppa lite bilder. Nu ska jag dock kolla igenom bilderna vi tog vid myren så vi får hoppas att det blev några bra bilder!

Let the countdown begin

Bild från Italien förra året
 
Idag är det prick en månad kvar innan jag fyller 18! Men något som är ännu bättre är att det är prick 50 dagar kvar innan jag och Matilda sätter oss på ett plan påväg till Turkiet! Så nu börjar nedräkningen på riktigt och jag är så sjukt taggad!

Midsommar 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har precis kommit hem från gårdagens midsommarfirande! Hade det verkligen hur trevligt som helst med god mat och trevligt sällskap! Vi var hemma hos Matildas föräldrar och där lagade vi middag och senare anlände också Josefine. Matilda skulle prompt ha en midsommarstång så sagt och gjort så byggde hon och Josefine en stor midsommarstång! Senare avrundade vi kvällen men lite efterrätt och sedan bubblade vi ett par timmar i bubbelpoolen. En riktigt glad midsommar hade då jag!

Ett skal av blommor

 
 
 
Det är nog ingen som har missat att det är midsommar idag. Jag ska alldeles strax börja packa mina saker och sen så ska jag ta bussen hem till Matilda för lite midsommarfirande. Jag har även passat på att köpa ett nytt skal till min Iphone så nu är den också lite midsommarfin. Hoppas ni alla får en bra midsommar!

Längs mina vita väggar

 
 
 
Mitt rum är ganska enkelt. Jag har väldigt mycket svartvit, vilket jag tycker är jätte snyggt, dock så börjar jag känna att jag skulle vilja ha lite mer färg och då passa ju en vimpel i olika fina färger perfekt. Jag hittade den här på lagerhaus för under hundringen och jag kunde inte vara mer nöjd. Om jag sen skulle ångra mig så är det ju bara att plocka ned!

Say it with a coke

 
 
 
 
 
 
    
 
Här har ni bilderna som jag skulle visa! Jag är ändå helt nöjd med resultatet och det var väldigt roligt, dock så tog det sin lilla tid att få ordning på allt eftersom mitt rum inte är det största direkt. Speciellt inte när man har en fet dubbel säng. Nu ska jag försöka råda bot på detta kaos jag nu har skapat.
 

Have a Coke

 
 
 
Köpte de här idag, men vad jag ska ha dem till får ni se imorgon. Jag dricker egentligen inte läsk utom vid få tillfällen, fast imorgon så kommer det bli ett undantag. Hoppas ni är lika spända på att se resultatet som jag är!

Jag färdas som på räls

 
 
 
Här är lite bilder från då jag tog tåget igår. Personligen så älskar jag stadsbilder i svartvit eftersom det blir en helt annan stämning i själva bilden! Nu är det dock skönt att vara hemma, så nu ska jag fixa lite saker här och kanske baka lite småkakor! 

Milano 2012

 
 
Tillsist har jag nu alla bilder från Italien (tror jag). Det var jätte synd att vi inte hade med oss någon riktigt bra kamera för de flesta bilder just nu är ganska suddiga.
 
Igår kväll så planerade jag och Matilda lite olika aktiviteter som vi ska göra när vi är i Turkiet så nu är vi mer ressugna än någonsin förut, därför passar det bra att drömma sig tillbaka till Italien!

En bädd av blommor

 
Sitter hemma hos Matilda just nu och bara mår gott. Tog tåget till Vännäs efter att jag och mamma varit hos Mormor. Måste säga att mormor har alltför många fina blommor hemma hos sig, de är verkligen överallt i alla möjliga färger och former. Imorgon så ska jag ta en trip in till stan och köpa lite saker och sen blir det hem och njuta av ledigheten!

Påväg mot en vackrare dag

 
Just nu är jag och mamma påväg hem till mormor för att umgås lite. Det är alltid lika mysigt att komma hem till mormor och titta på gamla bilder och sitta i gamla möbler, vintage när den är som bäst! 

Färger på mitt middagsbord

 
 
Spontan gjorde lite kycklingsallad till middag idag. Jag måste säga att det är väldigt fint att laga mat med färger. Allt blir som en fin kombo när det blandas. Just nu är jag trött och sliten i hela kroppen, så för mitt eget bästa drar jag mig tillbaka för idag!
 

Blommor på mitt bord

 
 
Förra veckan fick jag blommor lite helt spontant. Visst är de fina? Otroligt nog så lever de fortfarande och är lika fina som de var när jag fick dem. Förut var jag inget fan av blommor men nu är det något av det finaste jag vet! Synd att jag inte är så bra på att ta hand om blommor dock.
 
 

Regnet faller likt stenar mot taket

 
 
Nu har det börjat dundra här bland skogarna. Det har regnat ett tag redan och jag hoppas det snart lägger sig så att man vågar sig ut. Under tiden så passar jag på att rensa bland mina kläder, det är alltid något som behöver göras!
 

Show me the spark

 
 
         
 
Lyssnar på Tomas Ledin och känner hur jag vänder på dygnet helt och hållet. Vad vore egentligen sommaren om man inte vände på dygnet! Nu ska jag försöka planera inför imorgon, känner för att fara in till stan men vi får se hur det blir med det.
 
Hittade den här glittriga tröjan bland våra gamla utklädningskläder, tyckte den var ganska fin och behåller den nog i min garderob, den behöver lite glitter.
 
 

Be quiet

 
 
Testar mitt nya objektiv och jag är verkligen super nöjd! Förövrigt så älskar jag också mina nya hängslen, dock så ska jag sy in benen lite på dem men annars så är de perfekt. Nu ska jag gå och väcka min allra käraste syster och se vad hon vill ha till middag!
 

2013

Nu har jag slitit och försökt komma underfund med hur man fixar design. Nu tillsist så börjar allt falla på plats och nu vågar jag inte fortsätta så mycket längre eftersom då är risken att jag rubbar allting!
 
 

Om mig

 
 Välkommen till min lilla värld!

Jag är en jänta på 17år som är född och uppvuxen i de norrländska skogarna. Jag har en förkärlek till vintage, mat och foton. Just nu går jag andra året på Midgårdsskolan men drömmer mig gärna bort till andra länder och kulturer!

Kul att just du ville kika in här ett tag!