Kräftskiva

Igår hade vi en liten kräftskiva med Jennifer och Isak. Det var jättemysigt och trevligt. Det så roligt att planera och fixa innan de kom eftersom man så sällan gör det. Jag tycker att det blev väldigt lyckat i alla fall och hoppas på att de andra också tyckte det.
 
Idag har Erik åkt iväg för att fixa lite saker så jag är själv i lägenheten nu. Nu ska jag passa på att se på lite serier och bara ta hand om mig själv. Det gäller att passa på idag för imorgon blir det att städa och ta hand om lägenheten. Hoppas alla hade en bra gårkväll och får en super härlig dag idag!
 
 
 

Ny läpp favorit

Hört mycket gott om det här märket och jag kan endast instämma att de verkligen är super bra! Har de här olika nyanserna och jag älskar dem allihop!
 
 
 
Ikväll blir det extra trevligheter då Jennifer och Isak kommer över på lite kräftskiva. Jag och Erik har duttat och donat hela dagen och nu börjar vi känna oss redo för en härlig kväll! Hoppas ni andra också får en härlig kväll!

Ios Grekland 2014

Efter nästan två månader har jag äntligen tagit mig tiden att gå igenom bilderna från Grekland. Oj vilka minnen man får och allt jag gör nu är att längta tillbaka. Vilka fina människor jag har lärt känna!
 
 
 
 
 

Halsduk

Slänger iväg ett litet inlägg innan jag cyklar iväg mot jobbet. Tänkte visa min nya halsduk från ginatricot. Sen har jag inget stativ här så då får det duga med spegel bilder (försöker undvika spegelbilder så mycket som jag kan, men fick inte till det på något bättre sätt den här gången). På andra bilden kan ni se en mer rättvis färg på halsduken.
 
 
 
Den finns här
 

Malene Birger

Kommer ni ihåg att jag pratade om att ett iphone skal skulle trilla ned i brevlådan inom kort? Nu har det i alla fall äntligen kommit!
 
 
 
 
Finns att köpa här

Middag med en kär vän

Idag gick jag en runda på stan, åt middag och drack kaffe med min fina Jennifer. Även om vi träffas sällan så är det alltid som att det inte har gått någon tid alls när vi väl träffas. Hur härligt är inte det? Vi åt god mat på Costas och drack sedan kaffe på Wayne´s. Jag har haft en super bra kväll och jag fick även med mig en halsduk hem, men den får ni se en annan dag. 
 
 
Tog inte med mig kameran så ni får nöja er med lite mobilbilder.

Mango

 
Kappan och Klänningen
 

Iphone case - Wera Stockholm

Idag så började magneten på mitt gamla iphone fodral strejka. Jag har också tappat den i marken några gånger och då har kanterna gått sönder. Det var alltså dags att köpa ett nytt fodral. Jag inväntar redan även ett skal som borde trilla ned i brevlådan bara om några dagar, men det känns ändå nödvändigt att ha ett fodral till hands om man inte vill bära runt på en västa med både plånbok och telefon.
 
 
 
Finns här

Att måla

 
 
Jag älskar att måla. Jag skulle inte säga att jag är bra på det men det är ändå härligt att sitta där med penseln. Gärna med lite härlig och lugn musik. Jag målar med akvarell men när jag var yngre så provade jag på lite olika sorter men Akvarell är det som passar mig bäst. Kanske någon gång att jag lägger upp något som jag målat!

Two parts

Var hemma efter elva någon gång igår och då kom Kajsa på besök. Vi hann prata igenom lite allt möjligt innan hon skulle plocka upp Kerstin. Idag börjar jag jobba klockan 17:00 men det känns ändå helt okej för sen är jag ledig några dagar.
 
 
Förövrigt så har jag två nya matchande plagg från Lindex. Super enkelt att matcha dem tillsammans och med andra plagg!
De finns - Här och här

Två från i sommras

Hejsan! Idag har jag tittat igenom lite bilder från då jag och Erik var på Lyckseledjurpark. Hade egentligen inte så många bra bilder där ifrån men två favoriter har jag åtminstone. Nu ska jag spendera resten av dagen med Erik fram till att jag börjar jobba.
 
 

Mat magasinet

Igår kväll satt jag och avnjöt den här tidningen med en kopp te. Hade egentligen tänkt att köpa bara en vanlig nöjes tidning men när jag väl stod där bland tidningarna så tänkte jag om och så blev det en mattidning istället. Passar perfekt nu när jag fått lite idé torka när det kommer till matlagning.
 
 
 

Alpro

Tack vare mina vegetariska och veganska vänner har jag fått upp ögonen för Alpros produkter. Jag har aldrig riktigt kommit överens med mjölk, men nu får jag känna mig besegrad då Soya mjölken kommit in i mitt liv. Därför kör jag nu på att prova en massa av deras andra alternativ och jag kan säga att jag är positivt överraskad. Prova, prova, prova säger jag bara! 
 
 
 

Inte är det alltid lätt att leva med mig

Nu sitter jag här i en lägenhet som är fylld till bredden, men inte slutar jag fylla den för det. Igår köpte jag en tavellist kombinerat med en klädhängare. En sådan som jag velat ha ett tag för att kunna hänga upp lite paraplyn och nycklar bland annat. 
 
Stackars Erik har inget att säga till om när jag väl är i farten, men sådan tur är så litar han oftast på mig. Vad tycker ni om resultatet förresten? Jag får hoppas att Erik gör rätt i att lita på mig när det kommer till sånt här.
 
 
Över till annat. Anledningen till att det är så mycket kaos här i lägenheten är för att jag har tömt mitt rum hemma hos mamma och pappa. Sorgligt, härligt och förväntansfullt har det känt att packa ihop de senaste åren. Nu är det även så att jag är en sådan person som sparar på det mesta eftersom man kanske, någon gång, behöver det i framtiden. Det är därför jag har lyckats ta med mig så mycket saker till lägenheten just efter som att det kanske kan vara bra att ha. Tur att Erik står ut med mig.

Imorgon börjar livet

Ja, imorgon börjar livet. Fast ska man vara mer precis så är det vardagen som börjar imorgon. Eriks semester är slut vilket betyder att nu måste vardagen komma igång på riktigt. Vi har handlat inför veckan idag men på torsdag blir det att storhandla. Annars så har vi varit i SF-parken och haft trevligt idag och ikväll bär det av till IKSU (fast inte för min del utan för Erik och istället jag får springa hem från IKSU).
 
 
 
Förövrigt, de som känner mig vet att jag älskar kläder, dessutom att jag har en ganska fullproppad garderob. Därför har jag bestämt mig för att använda mitt lookbook konto lite mer så att jag kan få dela med mig av lite favorit plagg. Hur låter det?

Höga berg och djupa dalar

Semestrarna börjar lida mot sitt slut och alla börjar bege sig hemåt nu då sommaren börjar gå mot mörkare tider. För vissa så väntar fortfarande den där härliga ledigheten och vem avundas inte dem?
 
Går igenom lite bilder just nu från då jag och Erik var i Norge. Tänkte dela med mig lite grann med två bilder. Jag är fortfarande ovan vid den här datorn och därför blir det så lite uppdatering här på bloggen. Så snart som  jag kan så ska jag köpa mig en dator så man får komma igång lite här på bloggen. Än så länge får ni nöja er med detta.