Veckorna går för fort

Veckorna bara rullar förbi innan jag ens hinner gå ut genom ytterdörren. Halva mars har gått och jag har ångest i hela mig bara för att jag vet att det är mindre än tre månader kvar av skolan, av trean, av gymnasiet. Vad hände med tiden? Jag vet att jag alltid tjatar om tiden men jag tycker att det är tillåtet just nu. 
 
Uppenbarliget så rullar livet på ganska bra eftersom att det går så pass fort. Jag och Erik har hunnit njuta av vårvädret med sköna promenader och god mat. I helgen fyllde äntligen Hanna 18år och det firades med ett gäng härliga människor. Igår så for jag och Erik ut till havet och grillade och hade det mysigt i vårsolen. Idag ligger jag till sängs, äter müsli och längtar efter han som faktiskt gör lite nytta om dagarna
 
 

IKEA

Kommer ni ihåg min lista jag hade med en massa saker som jag såg framemot? 
Nu är det bara två saker som är kvar på den listan och det är studenten och Grekland. Tänk så fort tiden går.
 
Igår var jag, Hanna och Matilda på IKEA i sundsvall och det var super roligt. Älskar att få sjunga högt och falskt i bilden. Låtsas som att jag kan låtarna och sjunger fel var femte sekund. Äta french på vägen ner och gå runt och låtsas som att jag bor på IKEA. Shoppa loss på birsta. och somna på vägen hem.