Over the shoulders

 
Det trillar in svarta, vita och gråa saker just nu. Allt som är färgglatt känns inte relevant just nu. Väldigt opersonligt men det är ju snyggt så då gör det inget. Koftor har aldrig riktigt varit min grej men nu är det typ det enda jag använder. Här är två av mina senaste inköp! 

Brädspelslan

 
Förra veckan så hade klassen brädspelslan hemma hos Matilda. Olika spel spelades lite vart som helst och det var hur roligt som helst. Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen och det är att jag uppskattar min klass så otroligt mycket! Det var kort och gott en rolig kväll!

Catching Fire

 
I förrgår så var jag på bio och såg Catching Fire med Emelie och Alice! Jag har väntat på den här filmen i ett och ett halvt år och äntligen har den kommit! Jag var på nattpremiären och fick med en goodiebag. I den fick man popcorn, en cola, nyckelring och en bok. Så värt! Hela kvällen var hur rolig som helst och även om jag kom hem jättesent så var det så värt det! Nu längtar jag tills nästa Hobbit film kommer ut!

Körkort!

Ja men visst är det så. Jag har nu egenskaperna för att kunna rulla fritt på vägarna. De tre senaste dagarna så har jag bara rullat runt och njutit av friheten. Jag fick köra upp med den ökända Kugg-Ola och jag tycker han var jättebra! Förstår inte vart namnet kommer ifrån eftersom han var snäll och lätt att ha och göra med.
 
Vad mer då? Jo jag och Matilda fira genom att testa det nya stället på Utopia. När jag kom hem fick jag blommor och sushi av familjen! Sen på kvällen for jag hem till Pontus och vi for sen vidare in till stan för att träffa Fredrik och Josefin. Sen lördag och söndag har jag jobbat och nu ska jag sätta mig och göra en massa läxor! Grattis till mig själv till körkortet!
 
 

Som om jag gjorde något vettigt

 
Detta är det enda det vettiga jag gjorde i söndags. Jag tog ett långt bad framför Sex and the City. 
 
Under helgen har jag försökt att sova så mycket som jag bara kunnat och idag har jag varit hemma för att försöka bli kvitt med min förkylning. Nu ser jag framemot onsdag för då blir det brädspelslan med klassen. Älskar alla roliga idéer som vi klassen hittar på. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, eller så ser jag ett till avsnitt av Sex and the City. 
 

Jag vill inte fastna

 
Så skönt det har varit att bara vara hemma. Jag har passat på att plugga lite körteori och hunnit med en liten joggingtur.
 
Igår fick jag även ett bra samtal så nu är resan till Afrika bokad. I Januari så sätter jag mig ensam på ett plan ned till Afrika och där kommer jag vara i två veckor. Jag får skriva mer om det i ett annat inlägg för jag måste själv sammanställa allt. Det kommer i alla fall bli väldigt spännande! ♥

Om jag vore du så hade jag fått nog nu

 
Ännu en tröja in i garderoben. 
 
Jag har haft ett sju jäkla bra lov och jag är fortfarande inte redo för skolan även om vi har hunnit gå ett par dagar. Lovet har innehållit en massa roliga saker och sen har jag lite sköna luckor här och där. Har hunnit med att ha klassfest som var något utav de roliga festerna vi haft med klassen (kommer förövrigt gråta på studenten när jag måste lämna alla dessa sköna människor). 
 
Jag hann även med en sväng på krogen med mina favorit människor. Hängde dock mer med andra sköna människor som jag inte träffat sen vi gick ut nian. Det bästa på kvällen var dock att sitta hemma hos Mirella och käka makaroner och päronsplitt.
 
I söndags hann jag även med att träffa bästa amigo och luncha med honom. Men nu ska jag sätta igång med att plugga lite teori och sen ska jag försöka sova. Hade jag varit ett djur så hade jag varit en björn för jag tror jag håller på att gå i ide. Förövrigt så somnade jag för första gången på bussen och vakna i Bullmark. Mamma blev inte glad. Någon gång ska ju vara den första.