Beställningen från Mango

Nu har min beställning från Mango kommit. Det är alltid lika roligt när man får hem paket även om man är orolig att det inte ska passa. Båda plaggen passade bra vilket känns skönt.
 
Idag är jag relativt frisk jämnfört med de senaste dagarna men jag känner mig ändå otroligt seg i kroppen, men det är bara att skaka av sig. Det är ju trots allt fredag! 
 
 
 

Torsdagskväll

Jag och Erik har precis kommit hem från att ha kollat innebandy. Nu ska vi kolla på lite serier innan vi ska gå och lägga oss. Har lite bild brist idag så tänkte visa en köttfärspaj som jag gjorde för några dagar sen. Den blev super god och jag ryckte den blev väldigt fin! Om någon skulle vilja ha receptet så kan jag lägga upp det senare! Godnatt på er.
 

The fault in our stars

För tillfället känns bloggen lite tråkig. Jag har inget stativ så jag kan inte ta de bilder som jag vill men jag hoppas att ni står ut tills jag väl skaffar ett. Idag svider det i halsen mer än vanligt men jag lindrar det med te och ska alldeles strax börja läsa en ny bok. Min kära syster sa att både filmen och boken var jättebra och jag har inte velat se filmen för att jag vill läsa boken först, så nu är det på tiden att jag också gör det.
 
 
 

Världens bästa hummus

Detta är påriktigt världens bästa hummus! Jag har fått receptet av mina fina och kunniga vänner som är otroligt duktiga på att göra vegetarisk och vegansk mat. Jag har inte några specifika mått så det är egentligen bara att smaka av tills man själv är nöjd.
 
 
 
Kikärtor, olivolja, vitlök, paprikapulver, spiskummin, salt och peppar.
 
 
 

Förkylning på gång

Halsont och lite små snuvig, ungefär så började min dag. Förtillfället så känner jag mig tött i hela kroppen också men förhoppningsvis går det över snart. Jag har gjort lite te till mig själv och världens bästa Erik köpte en tidning till mig igår som jag ska läsa idag. Hoppas alla ni andra mår bra och har en bra dag!