Sneak peek

Inför Studenten 2014
Min Studentklänning
 

I swear on

 
Ny t-shirt och ett nytt skal till telefonen. Tyvärr så är in telefon inne på lagning och har varit det den senaste veckan. Det är bara skärmen som ska fixas, dock så var det i oktober som den gick sönder men nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lämnat in den. Nu ska jag försöka få lite läxor gjorda så att jag kan fokusera på träning ikväll! 

Alla hjärtansdag

Glad alla hjärtansdag ni där ute!
 
Förra året så var planen att detta års alla hjärtansdag skulle spenderas med singelgänget och vi skulle ha en sjukt rolig och trevlig kväll, men så blir det inte. Istället gick jag och kärade ner mig totalt i den finaste kille som jag någonsin träffat. Att lämna singelgänget blev ett faktum och istället så får jag spendera alla hjärtansdag med han som jag tycker mest om!
 

Dille på guld

Precis som rubriken säger så har jag fått en liten dille på guld. Är nog mest nöjd över det guldiga nagellacket. Det är helt underbart! Nu skulle jag dock vilja ha ett svart matt nagellack! Förutom det guldiga så hängde även en stickad tröja med hem.
 
 
 

När helgen är över

 
Det blev ingen Ikea i lördags eftersom det varnades för storm och då kände inte vi för att riskera något. Vi får fara dit någon annan gång istället. Även om det inte blev någon roadtrip så spenderades helgen ändå på bästa sätt, i sällskap med han jag tycker mest om!