Om du vill vara med mig

 
I detta dystra höstväder så köpte jag Håkan Hellströms bok. Så mysig och med flera fina bilder. Den gick hur fort som helst att läsa och det beror nog på att det är en bok med mer bilder än texter. Faktiskt väldigt roligt att läsa om honom och så mycket man egentligen inte vet! 

Bara om natten slutar solen lysa

 
Sitter med datorn i knäet och trycker på knapparna extra hårt. Idag vill datorn inte jobba med mig utan den jobbar ständigt emot mig. Nu när det varma vädret har gett vika så känns det extra skönt att strosa runt här hemma i en tjock kofta. Dessutom är det extra lyxigt nu då mamma varje kväll kommer med det dagliga glaset med varmt citronvatten. Jag har världens snällaste mamma! 
 
 

Innan du dör kommer du också fatta

 
Idag är det en dag då jag drömmer mycket. Jag drömmer mig bort till andra platser och städer. Just nu är resa allt som jag vill göra. Sätta mig på ett flyg till en okänd destination. Drömmen.
 
Ett år kvar av skolan och sen blir man äntligen lite fri. Det betyder att jag har ett år på mig att tjäna ihop en summa pengar och sen bara packa väskan och åka. Jaja, det är skönt att drömma och längta lite ibland. Körkortet kommer trots allt i första hand just nu.

Då har vi förlorat allt

 
Jag har nu skaffat spotify premium och det äger. Så skönt att slippa all reklam och att inte behöva oroa sig över hur många minuter som man har kvar. Dessutom kan jag lyssna på telefonen nu. Så skönt.
 
Idag var jag på riskettan och det känns så skönt att få den bortgjord. Nu blir det att göra de sista faserna och sen bara köra som en galning. Man får ta mitt ord val med en nypa salt. Nu ska jag in i bastun och svetta bort! 

Samma himlar

 
Jag är inte ensam om att ha uppdaterat min Iphone. Det känns som en helt ny telefon och jag vet inte riktigt om jag gillar det nya men det känns bara bättre och bättre ju mer tiden går.
 
Idag har det varit en sådan där dag då man inte gör någonting. Så jävla skönt säger jag då. Jag har dock förflyttat mig och nu är jag äntligen hemma. Jag dricker varmt citronvatten som mamma gjort åt mig och jag måste säga att det är väldigt lyxigt att ha en sådan snäll mamma som jag har. Risken blir dock att jag aldrig flyttar hemifrån.

Med rätt ljus kan vi skapa magi

 
Igår, mitt i natten, hade jag tråkigt här i lägenheten så då tände jag en lampa och helt plötsligt vart det världens finaste ljus. Så med min iphone passade jag på att ta en massa foton bara för att få det perfekta ljuset och jag vart väldigt nöjd ändå med slutresultatet.

Mellan fingertopparna och hjärnan så stannar orden

 
Ikväll kommer Matilda hem från Turkiet så snart ska jag springa iväg och köpa en stor pizza för att fira att hon är hemma. Från det ena till det andra så ska jag nu fortsätta skriva lite på en text som vi håller på med på skrivande kursen. Känner mig riktigt taggad på att skriva eftersom jag fick en bra respons på texten som jag skrivit. Innan Matilda kommer så ska jag även hinna städa och diska undan det sista så det är nog bäst att sätta igång på en gång.
 
 

Håkan Hellström

bara för att jag ska se honom i december.
 
 

Nu kan du få mig så lätt

 
Det är mulet väder och jag sitter i en soffa och äter lite blåbär. Imorgon kommer äntligen Matilda hem och för hennes skull har jag städat lägenheten hela dagen. Jag har dessutom köpt en liten tack-present till henne för att jag har fått låna hennes lägenhet hela veckan, (det är något som jag förövrigt tyckte fattades i lägenheten).
 
Nu ska jag titta på vänner och sen ska jag göra lite läxa, kanske att jag också hinner med att plugga lite faser. Den som lever får se! 

Om jag går sönder



Nu sitter jag och Hanna och äter den här himmelska spenatpajen. Jag känner mig lite trött och seg i kroppen och förhoppningsvis så kommer jag känna mig kryare imorgon. Nu ska vi titta lite på tv och sen krypa till kojs. 

Det är allt som jag begär, tillfälligt

Det har blivit dags att välkommna dagen och snart sätter jag mig på tåget. Här vankas det körlektion och sen ska jag direkt hem igen. Idag har jag bara ett craving och det är efter sushi. Men jag ska icke ge efter för mina begär utan istället ska jag hem och göra vegetarisk paj.
 

Jag gillar mina frukostflingor bättre om natten

 
Här sitter vi mitt i den svarta natten, äter smet och tuggar på onyttiga frukostflingor. Det är så man njuter av att vara ledig på en måndag.

Man måste dö några gånger

 
Välkommen världen. Lite så känner jag just nu. Håkan Hellström citerar mitt liv för tillfället och det känns underbart att jag och Hanna ska se honom i december.
 
Ikväll så packar jag väskan och flyttar in i Matildas lägenhet i en vecka medan hon är i Turkiet. Tur man har världens bästa vän som lånar ut sin lägenhet! Är smått avundsjuk på henne som ska tillbaka till Turkiet men samtidigt känns det skönt att få vara hemma och fixa lite.
 
Nu ska jag dansa och sjunga högt i mitt rum medans jag packar.