Säger en sak men gör en annan

Jag säger en sak men sen gör jag något helt annat. Jag sa att jag skulle stanna kvar här på blogg.se men icket. Jag kände att jag behövde något nytt då jag fått en helt ny vardag, nya drömmar och andra intressen.
 
Det skulle vara jättekul om du vill följa på den andra bloggen, så jag hoppas vi ses där!
 
 

Önskelista 2014

Nu är det juletider snart och för att göra det lättare för mina nära och kära så lägger jag upp här en önskelista med saker jag lovar att inte köpa förrän efter jul!
 
Provdocka - Åhlens
Skor - Vagabond
Tallrikar - Cervera
Ljusstake - Lagerhaus
Ljus - Voluspa
The golden year - Av Hanna Widell och Amanda Schulman

Mjukisbyxor

Så skönt att få slå mig ned i soffan och bara ta det lugnt! Har haft Hanna över på middag och det var verkligen superkul eftersom att vi träffas så sällan. 
 
Imorse så klickade jag hem lite byxor, mjukisbyxor faktiskt. Vill ha ett par sköna byxor man enkelt bara kan dra på sig när man tillexempel bara ska upp och jobba, eller bara gå hemma och dega. Får hoppas att de sitter så som jag tänkt mig bara!
 
      
 

Love Rosie

Äntligen hemma med lite egentid efter att ha jobbat två 14 timmarspass i helgen och ett 10 timmarspass idag. Vi orkade inte göra någon ordentlig middag idag så vi svängde förbi Frasses och åt. Det var kul att träffa dem igen nu när jag inte har jobbat där på ett tag. Nu ska Erik i alla fall gör matlådor inför veckan och under tiden ska jag komma underfund med hur den här datorn fungerar. Så lyxigt har jag det idag.
 
Har läst ut den här boken nu förövrigt. Jag tror att det var Frida som tipsade mig om den här boken i somras och den var faktiskt riktigt bra. Den var helt klart annorlunda än andra böcker jag har läst. Den var väldigt lätt att komma in i och det händer saker hela tiden, dock så blir den lite trögre mot slutet. En bok som är helt okej kort och gott.
 
 

Gått och blivit med dator

Precis som rubriken säger så har jag ikväll gått och blivit med dator. De är dock inte vilken dator som helst utan det är en Macbook Pro med retinaskärm. Har velat ha den här datorn nu ett tag och nu slog jag till. Erik har hjälpt mig med att komma igång med det mesta. Det känns så skönt att jag har en pojkvän som är väldigt kunnig. Jag har alltid ansett mig själv som väldigt teknisk men sen jag träffa Erik har jag insett att han kan ungefär dubbelt så mycket än vad jag kan.
 
I vilket fall som helst så ska jag gå och lägga mig nu. Puss och kram allihopen!
 

November

Long time no see.
 
Funderade nyss på att börja blogga på en ny portal men när jag väl börjat så kände jag att jag är alldeles för bekväm då jag vet hur allt funkar här. Ska dock försöka ändra om lite och uppdatera lite kring "designen".
 
Från detta ointressanta prat om själva bloggen i sig så tänkte jag kasta mig in och berätta om mitt otroligt glamorösa liv i övrigt. Jag måste städa och tvätta. Sen jobbar jag hela helgen, två stycken 14 timmarspass. Dock så har jag tagit på mig det själv så det är inget jag klagar på.
 
Igår hade jag dock en toppen dag! Var först och lunchade med min fina mamma! Hon hade även med sig mitt paket som innehöll en Daniel Wellington klocka. Jag är super nöjd och den sitter perfekt men jag är dock lite nojig över att jag ska repa den.
 
 
 
Senare på kvällen så la jag mig i soffan och läste medan Erik satt vid datorn. Jag kände mig så nöjd med tillvaron och jag var så lycklig rent ut sagt. Egentid trots att Erik var ungefär två meter bort.