Sovrumsdörren

De senaste dagarna har vi firat Eriks födelsedag så det har inneburit en hel del fika och trevligt sällskap. Igår jobbade jag natt, så imorse tog jag bussen hem för första gången. Känns skönt att man kan ta bussen om det krisar eller så. När jag väl var hemma så kröp jag ner i sängen med Erik och sov. Efter ett tag så klev Erik upp för att fortsätta med sovrummet. Det var inte kul kan jag säga. Han hamrade och hamrade. Till sist fick jag säga åt honom att jag verkligen behövde sova. Gissa vad han gör då? Han kommer med ett par hörselkåpor och tycker jag ska sova med dem. Jag total vägra men när han väl gick ner och fortsatte att hamra så hade jag inget annat väl än att försöka sova med hörselkåporna. Jag somnade, men jag sov verkligen inte gott. Så går det när man bor med en hängiven snickare.
 
När jag tillsist klev upp så blev jag lite gladare när jag fick se att Erik lagt det sista golvet och fått upp den nya sovrumsdörren. Angående sovrumsdörren så var jag och Erik otroligt oense. Jag ville så gärna ha kvar den gamla dörren medan han tyckte vi skulle byta. Det var tydligen svårt att riktigt få till den gamla dörrkarmen och dörren behövde så mycket uppputsning så tillsist lät jag mig övertalas att vi skulle byta ut dörren. Jag fick dock välja ut den nya dörren. Dörrhandtag var även något som vi var oense om men tillsist valde vi ändå att kompromissa så att båda blev nöjda.
 
Jag tycker det är jättebra att vi kan kompromissa om saker så att båda blir nöjda. Jag kompromissar hellre än att veta att Erik vantrivs i vårt hus, just eftersom att det är vårt hus. Förhoppningsvis så håller våra lyckade kompromisser i sig under hela renoveringen. Jag ska även tillägga att jag och Erik har varsitt rum här i huset där vi verkligen får bestämma helt själv hur det ska se ut och då slipper vi kompromissa och får köra våra egna race.
 
 
Såhär ser dörren ut från hallen och bilden nedan är på hur det ser ut innefrån sovrummet.
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback