Ett inte alltför älskat kök

Ibland känns det som en evighet innan vi väl ska renovera köket. Vi vet faktiskt inte exakt när vi ska göra det så det kan ske ganska snart men också om ett par år. Allt beror lite hur hur det ser ut i övriga livet. Det är ju också ett ganska stort projekt att dra igång.
 
Just nu tycker jag inte om vårat kök. Det är fula färger och allmänt dåligt. Samtidigt så är det här vi spendrar mest tid. Det är ju också här det alltid blir stökigt hela tiden och orken till att hålla ordning finns inte riktigt eftersom det i slutändan inte känns bra ändå. Så pass fult är det faktiskt. Men det funkar, det är faktiskt ett kök som fungerar och då ska man inte klaga alldeles för mycket.
 
 
Såhär ser det ut i köket just nu. Detta är faktiskt den enda delen som ser helt okej ut, men den är ändå ful tycker jag. Jag längtar verkligen tills vi får riva allt det här och bygga upp igen så som det ser ut i våra huvuden. Vi har faktiskt en väldigt tydlig plan på hur vi vill göra, men mer om det senare!
 
 
Idag ska jag passa på att köra bort allt det här. Gissa om Erik är glad för det! Ska bli skönt att få lite utrymme att faktiskt kunna gå utan att behöva akta sig för sakerna.




» Elsa

Sån tur ni har som ändå har ett fult kök! Vårat kök är inte modernt men det ser bra ut. Däremot så är förvaringen FÖRJÄVLIG och ingenting får plats någon stans. Har sån extrem lust att göra om då vi ändå planerae att bo i lägenheten några år, men det känns så dumt när det inte ens är fult. Då känns det som om man bara borde nöja sig och leva med det...

Svar: Förstår dig verkligen! Blir lite som pest eller kolera i det hela.
Malin Wärja

2016-05-30 // 14:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback